Kammerer szó szerint eltolta a biciklit

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 23.

Belpol

A tavasszal megválasztott gödi polgármester, Kammerer Zoltán nem szeret újságírók kérdésére válaszolni, ha a téma az akkugyár. Inkább eloldalog.

A Mérce újságírója a gödi vasútállomáson futott össze véletlenül Kammerer Zoltán gödi polgármesterrel, amikor a gödi Samsung-gyárral kapcsolatos riportját készítette. Kammerer kicsit zavartan mosolyogva fogadta az újságíró bemutatkozását, ám amikor az első kérdésnél elhangzott a Mészáros és Mészáros Zrt. neve, megfordult és toligálni kezdte a kerékpárját. Az újságíró Kammerer véleményét kérdezte arról, hogy a Mészáros és Mészáros Zrt. a természetvédelmi területen végzett munkálatokat, és lényegében letartolta a védett növényzetet. Az egykori olimpiai bajnok kajakos tett egy kört a biciklit tolva, majd felpattant rá, és válasz és köszönés nélkül eltekert.

 

A Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó érdekeltségébe tartozó cég a gödi akkumulátorgyár víziközmű rendszerének építési munkálatai során több száz védett homoki kikericset semmisített meg egy gödi civil szervezet szerint. A hatóságok és a Duna-Ipoly Nemzeti Park kijelölte az átültetendő növényeket, a cég azonban nem végezte el az átültetést. A területet azért túrták fel, mert a Duna vizét 8,5 kilométer hosszan vezetik Vác déli vízműterületétől a gyárhoz, a szennyvízvezetéket pedig 13,5 kilométeren, egészen Vácig vezetik majd a gödi iparterületről.

A Fidesz támogatásával megválasztott Kammerer rutinos menekülő. Az ATV interjúját is otthagyta, amikor a gödi akkumulátorgyárról kérdezték.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.