Kammerer szó szerint eltolta a biciklit

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 23.

Belpol

A tavasszal megválasztott gödi polgármester, Kammerer Zoltán nem szeret újságírók kérdésére válaszolni, ha a téma az akkugyár. Inkább eloldalog.

A Mérce újságírója a gödi vasútállomáson futott össze véletlenül Kammerer Zoltán gödi polgármesterrel, amikor a gödi Samsung-gyárral kapcsolatos riportját készítette. Kammerer kicsit zavartan mosolyogva fogadta az újságíró bemutatkozását, ám amikor az első kérdésnél elhangzott a Mészáros és Mészáros Zrt. neve, megfordult és toligálni kezdte a kerékpárját. Az újságíró Kammerer véleményét kérdezte arról, hogy a Mészáros és Mészáros Zrt. a természetvédelmi területen végzett munkálatokat, és lényegében letartolta a védett növényzetet. Az egykori olimpiai bajnok kajakos tett egy kört a biciklit tolva, majd felpattant rá, és válasz és köszönés nélkül eltekert.

 

A Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó érdekeltségébe tartozó cég a gödi akkumulátorgyár víziközmű rendszerének építési munkálatai során több száz védett homoki kikericset semmisített meg egy gödi civil szervezet szerint. A hatóságok és a Duna-Ipoly Nemzeti Park kijelölte az átültetendő növényeket, a cég azonban nem végezte el az átültetést. A területet azért túrták fel, mert a Duna vizét 8,5 kilométer hosszan vezetik Vác déli vízműterületétől a gyárhoz, a szennyvízvezetéket pedig 13,5 kilométeren, egészen Vácig vezetik majd a gödi iparterületről.

A Fidesz támogatásával megválasztott Kammerer rutinos menekülő. Az ATV interjúját is otthagyta, amikor a gödi akkumulátorgyárról kérdezték.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A kávékapszula környezettudatos szemmel

  • Fizetett tartalom

A kávékapszula rendkívüli népszerűsége világszerte kétségtelen, ám a kényelmes és gyors kávézás mögött rejlő környezeti, gazdasági és társadalmi kérdések kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Az alábbi írásunkban ezeket a fontos aspektusokat vizsgáljuk meg, hogy egy átfogó képet kapjunk a modern kávéfogyasztás egyik legmeghatározóbb trendjéről.

6 téma, ami ma már egyre kevésbé számít tabunak

  • Fizetett tartalom

A társadalom folyamatosan változik: átalakul, hogy milyen eszközöket használunk, hogy milyen elfoglaltságaink vannak a mindennapokban, hogy milyen tempóban éljük az életünket – és persze az is, hogy milyen témákat beszélünk meg nyíltan. Kétségtelen, hogy embere – és persze kultúrája – válogatja, mi számít tabunak és mi nem, de általánosságban azt láthatjuk, hogy a világ soha nem volt annyira nyitott és szabadelvű, mint ma.

Így válasszunk széket ülőmunkához

  • Fizetett tartalom

Az ülőmunka ugyan kényelmesnek tűnhet, viszont óriási terhet róhat az ízületeinkre és izmainkra is. Éppen ezért ajánlott egy valóban komfortos szék mellett dönteni, hogy még az igazán hosszú munkaórák után se fájjon a gerincünk vagy a derekunk. Hogyan érdemes széket választani az igényeinkhez mérten? Mutatjuk a pontos válaszokat!