Karácsony akkor áll ki vitázni, ha egyik kihívója már visszalépett

  • narancs.hu
  • 2024. március 20.

Belpol

Ha tisztázódik, ki a valódi kihívója.

Hajlandó kiállni nyilvános vitára Karácsony Gergely a főpolgármesteri kampányban, ám csak azután, hogy tisztázódott, ki a valódi kihívója

mondta a főpolgármester újságírói kérdésre válaszolva egy szerdai sajtótájékoztatón a Telex cikke szerint.

Mint arról lapunk is beszámolt, Vitézy Dávid levelet írt a főpolgármester-jelölteknek, melyben többek között vitára hívta őket.

Karácsony már Vitézy keddi bejelentését követően arról beszélt, hogy szerinte Vitézy Dávid Orbán embere, ezért Szentkirályi Alexandra vissza fog lépni. Ma is azt hangsúlyozta, hogy Vitézy és Szentkirályi közül csak egyikük valódi jelölt. Ezért akkor tartja aktuálisnak a vitát, ha egyikük visszalépett a másik javára, és "kiderült, kit képvisel valójában Vitézy Dávid".

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk