Karácsony Gergely: ingyen parkolhatnak a kórházi dolgozók Budapesten

  • narancs.hu
  • 2020. március 23.

Belpol

Videóban üzent a főpolgármester a tervezett intézkedésekről.

Karácsony Gergely főpolgármester hétfő délután Facebookon tett közzé egy videóüzenetet, melyben két budapesti intézkedést jelentett be:

  • a főváros 35 ezer darab maszkot oszt szét a szociális ellátásban, közösségi közlekedésben és az egészségyügyben dolgozóknak – ez volt az első védőfelszerelés szállítmány, hamarosan újabb adag érkezik;
  • levélben kéri a budapesti kórházak vezetőit, hogy írják össze, hogy munkatársaik közül kinek kellene ingyenes parkolás ezekben a napokban, és nekik hamarosan már nem kell fizetniük.

A teljes videó megtekinthető itt:

Megérkezett az első védőfelszerelés szállítmány, amelyet Budapest saját forrásból vásárolt

A mai napon megérkezett az első védőfelszerelés szállítmány, amelyet Budapest saját forrásból vásárolt. Ez csak a kezdet, továbbiakat várunk. A Fővárosi...

Hasonló intézkedést vezettek be a napokban Gyulán is.

Ingyen parkolhatnak Gyulán a kórházi dolgozók és a szociális szolgálat gondozói

A békési fürdőváros önkormányzata azt kéri, hogy a város lakossága mellőzze a parkolást a Békés Megyei Központi Kórház melletti utcákban, miközben a kórházi dolgozóknak sehol sem kell fizetni a parkolásért. A kórházi dolgozók és a szociális szolgálat gondozói egész Gyula egész területén ingyen parkolhatnak - olvasható a gyulai önkormányzat hivatalos Facebook-oldalán.

Figyelmébe ajánljuk