Karácsony visszaszólt Tiborcznak, üzent a NER-lovagoknak: "kezdjenek félretenni, mert októbertől behajtjuk mindazt, amivel a budapestieknek tartoznak"

  • narancs.hu
  • 2019. június 21.

Belpol

"Sejtettük, hogy Orbán Viktor vejének hazavinni jobban esik, mint visszaadni a közösbe. Ezért is tökéletes névadója ennek az adónak."

Karácsony Gergely a Facebookon üzent vissza Tiborcz Istvánnak, aki zokon vette, hogy Karácsony főpolgármester-jelölti kampánya részeként luxusadó bevezetését helyezte kilátásba, amit hogy, hogy nem, a miniszterelnök vejéről nevezne el.

Tiborcz István beperli Karácsony Gergelyt a „Tiborcz-adó" miatt

Kampánytémának tartja, hogy Karácsony Gergely adójavaslatot nevezett el róla.

"Tiborcz István zokon vette, hogy rálépünk a saját lábára. Ehhez neki joga van. A budapestieknek pedig joguk van nem csak zokon venni, de véget is vetni annak, hogy közpénzből, saját teljesítmény nélkül gazdagodó fideszes pojácák az arcukba tolják a vagyonukat" – írja Karácsony.

"Hát most mi visszaveszünk abból, amit a közösből elvettek. Sejtettük, hogy Orbán Viktor vejének hazavinni jobban esik, mint visszaadni a közösbe. Ezért is tökéletes névadója ennek az adónak."

Karácsony áll a per elébe. De megüzente: "addig is Tiborcz István, a Mészárosok és a Garancsik kezdjenek félretenni, mert októbertől behajtjuk mindazt, amivel a budapestieknek tartoznak".

Mert Karácsony szerint októbertől Tarlós már nem védheti meg őket.

Figyelmébe ajánljuk