Kásler is megszólalt a vasalódeszkás videója miatt megbüntetett tanár ügyében

  • narancs.hu
  • 2020. június 22.

Belpol

"Ilyen esetekben érdemes azért a veszélyérzettel is összehangolni az eseménysort."

"Miniszteri percek" néven tett közzé egy videót a Facebook-oldalán Kásler Miklós, amelyben Samók Dávid, a PestiSrácok szerzője kérdezgeti.

A videóban szóba került annak a makói testnevelő tanárnak az ügye is, aki a karantén alatti digitális oktatás kezdetén egy vicces videót készített, amelyben bemutatta, hogyan lehet vasalódeszkán otthon úszást gyakorolni. Samók a Kásler-féle videóban azt mondta, "nézői kérdés" érkezett azzal kapcsolatban, hogy mi Kásler véleménye az esetről.

„Régóta ki akart nyírni a tankerületi igazgató" - mondta a Narancs.hu-nak a vasalódeszkás tanár

Korábban virágtartónak használta a ma már kultikusnak számító vasalódeszkát Vezsenyi László,, aki ironikus oktató videójával kivívta a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ vezetője haragját. A kollégái megelégedéssel fogadták Balázs József tankerületi vezető lemondását. „Régóta ki akart nyírni a tankerületi igazgató, és a márciusban készített vicces úszásoktató videómat találta megfelelő indoknak arra, hogy ellehetetlenítse a munkámat" - mondta a Narancs.hu-nak a vasalódeszkás tornatanárként elhíresült Vezsenyi László.

A miniszter a következőket mondta:

„Én úgy gondolom, hogy a szárazföldi tengerész típusos esete fordult elő, nyilván a testnevelő tanárt a jó szándék, a kreativitás vezette, de ilyen esetekben érdemes azért a veszélyérzettel is összehangolni az eseménysort. Körülbelül így gondolkodom erről.”

Figyelmébe ajánljuk

Orbán nagyotmondása a délszláv háborúba való magyar beavatkozás visszautasításáról

Nem létező szerbiai magyar beavatkozás amerikai követelésének visszautasításáról beszélt pénteki állami rádiós szózatában Orbán Viktor. Az 1999-es jugoszláviai légiháború során nem volt tervbe véve szárazföldi művelet, nem volt mit megakadályozni. Orbán hári jánosi „visszaemlékezése” egy bő másfél éve kezdődött önfényezés második része.