Keddtől nem lehet behajtani a Margitszigetre

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 16.

Belpol

Se busz, se autó nem mehet be egyik irányból se a szigetre.

A harmadfokú árvízvédelmi készültség részeként keddtől lezárják a Margitsziget mindkét lejáróját, közölte a BKK. A szigetre a zár feloldásáig sem busszal, sem autóval nem lehet behajtani, ez azt jelenti, hogy a szigetre bejáró 26-os busz sem közlekedik ezen a szakaszon, a 4-6-os villamos pedig nem áll meg a Margisziget megállónál. 

Az árvízvédelmi készültség részeként a BKK már korlátozta a 2-es villamos és betétjáratai közlekedését, a járművek így a Széchényi István tér és a Március 15. tér között nem közlekednek. Módosított útvonalon közlekedik a 34-es busz Budán Békásmegyer és Rómaifürdő között. A héten további lezárásokra is sor kerülhet.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Jön az ár!

  • narancs.hu

Operatív törzs, várható tetőzés, szentesi kétéltűek, nincs alternatíva – hétfő délelőtti árvízi összefoglaló.