Kiderült, mennyibe fog kerülni a márciustól olcsóbb Budapest-bérlet

  • narancs.hu
  • 2024. január 30.

Belpol

A menetjegy nemrég drágult, a bérlet viszont a megyei és országbérletek fővárosi elfogadásával olcsóbb lesz.

A BKK hétfőn jelentette be, hogy csökkenteni fogja a Budapest-bérletek árát, miután Karácsony Gergely főpolgármester és Lázár János építési és közlekedési miniszter megállapodott: a Budapest-bérlet változatlanul érvényes marad a főváros egész területén a BKK mellett a MÁV, a Volán és a HÉV járatain is, illetve, a Pest megyére váltott havi bérletet, és a havi országbérletet a BKK járatain is elfogadják 2024. március 1-től.

A Budapest-bérlet áráról szóló bejelentést azonban a BKK meghagyta Karácsony Gergelynek. A főpolgármester kedd reggel a Facebook-oldalán közölte, hogy

március 1-től 9500 helyett 8950 forintba kerül majd.

A megyebérletek 9450 forintba kerülnek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Bányai Kelemen Barna: Engem a szerelem vezérelt

A színész hat éve tagja a Katona József Színház társulatának, de sokfelé játszik, most épp a Radnótiban volt bemutatója. Az Ördög Tamással folytatott munkáról, a Tarnóczi Jakab-féle Extázisról és a Mohácsi testvérekről is beszéltünk vele, s persze szó esett a filmezésről is.