Kijavította Fazekas Sándor a vagyonnyilatkozatát

  • narancs.hu
  • 2024. február 5.

Belpol

A képviselő elnézést kért. 

Átírta a vagyonnyilatkozatát Fazekas Sándor fideszes képviselő. Ahogyan arról lapunk is beszámolt, Fazekas 19,5 forint takarékban elhelyezett megtakarítást és 2,1 forint készpénzt vallott be a kézzel kitöltött dokumentumban. 

A frakció közölte: „Fazekas Sándor országgyűlési képviselő vagyonnyilatkozatának két sorában elírás történt, képviselő úr haladéktalanul javította azt és elnézést kér”. Az történt, amire számítani lehetett, vagyis lehagyta a számok végéről a képviselő, hogy millió. Tehát 19,5 millió forint megtakarítása van takarékban és 2,1 millió készpénzben. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Bányai Kelemen Barna: Engem a szerelem vezérelt

A színész hat éve tagja a Katona József Színház társulatának, de sokfelé játszik, most épp a Radnótiban volt bemutatója. Az Ördög Tamással folytatott munkáról, a Tarnóczi Jakab-féle Extázisról és a Mohácsi testvérekről is beszéltünk vele, s persze szó esett a filmezésről is.