Kósa Lajost perli a "csengeri örökösnő"

  • narancs.hu
  • 2021. december 24.

Belpol

Személyiségi jogai megsértése miatt fordul bírósághoz.

2,5 millió forintra perli Kósa Lajost a csengeri örökösnő a Blikk információi szerint.

Azt írják, személyiségi jogai megsértése miatt fordult bírósághozP. Mária, aki sérelemdíjat és bocsánatkérést követel Kósa Lajostól. A csengeri örökösnőként elhíresült nő jelenleg előzetes letartóztatásban van, a Blikk szerint az eljárást azért indította, mert Kósa csalónak nevezte őt. 

"Beadtam a keresetet, amelyben a védencem azt kéri, kérjen tőle bocsánatot Kósa Lajos és fizessen neki 2,5 millió forint sérelemdíjat, mert több nyilatkozata is személyiségi jogot sértő, rágalmazó és becsületsértő volt. Köztük az, amelyben Kósa Lajos azt állította róla, hogy csaló, csalásért már el volt ítélve, de ez nem igaz, még büntetőeljárás sem volt folyamatban ellene korábban" - idézik az érintett ügyvédjét, Helmeczy Lászlót. 

A lap információi szerint a Debreceni Törvényszék befogadta a keresetlevelet, csak arra várnak, hogy kitűzzék a tárgyalást.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk