Kovács Gergely jelentkezett Tiborcz István privátklubjába

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 9.

Belpol

"Megpróbálok bekerülni", írja a Kétfarkú Kutyapárt elnöke.

"Ezúton kérném felvételem a BOTANIQ Budai Klubba. A tagdíj nem számít. Szerencsére egyikünknek sem" – kezdi a Facebookon megosztott levelét Kovács Gergely, az MKKP elnöke.

Mint azt a 24.hu a turizmus.hu cikke nyomán pár napja megírta, megnyitott Tiborcz István cégének exkluzív privát klubja, amely, mint a lap megjegyzi, „a klasszikus polgári értékrendet és mentalitást testesíti meg”.

Kovács Gergely most levelében így fogalmaz: "Sokat gondolkodtam a jelentkezésemen. Bár elsőre csábítónak tűnt a lehetőség, hogy végre olyan helyen pihenhetem ki a hétköznapok fáradalmait, ahol nem kell a néppel érintkeznem, mégis ijesztőnek tűnt a helyet övező sajtófigyelem. Megnyugodtam, amikor láttam, hogy a biztonsági őrök még a közterületről is elzavarják a fotósokat.

Tagságom mellett szól, hogy évek óta személyes ismerősöm Pokorni Zoltán.

Közbeszerzésen még sajnos nem indultam, de mindenképp szeretnék a közeljövőben, már a privátklub tagjaként.

Amennyiben felvételemhez személyes találkozó szükséges, bármikor állok rendelkezésére az Átlátszó.hu szerkesztőségében.

Kérem, válaszában tájékoztasson, hogy a klubban található boxzsákra lehet-e időpontot foglalni, és hogy valódi bébialpaka bőrből készült-e, továbbá, hogy a hintalovakat felnőttek is használhatják-e.

Ugyanígy szeretnék hozzáférést kapni a klub földalatti titkos helyiségeihez,

ahol a levágott gorillamancsokat és a következő öt év közbeszerzés-nyerteseinek listáját őrzik" – írja Kovács Gergely.

A MKKP elnöke szeptember 7-én posztolt két fotót is, amelyen a klub helyszíne anno és most látható. Gyakorlatilag kiirtottak egy erdőt, tették ezt nyilván „a klasszikus polgári értékrend és mentalitás" jegyében.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk