Közel háromtonnás legóoroszlánt raktak a Lánchíd egyik kőoroszlánjának helyére

  • narancs.hu
  • 2022. október 27.

Belpol

Meglepő a hasonlóság. A Lánchíd teljeskörű felújítása várhatóan 2023 második felére fog elkészülni.

"Elkészült a Lánchíd legújabb oroszlánja – legóból" – írta Karácsony Gergely a Facebookon.

A főpolgármester oldalán meg is mutatták több mint 850 ezer darabból készült, 2,8 tonnás oroszlánt, ami Karácsony szerint meglepő, hogy mennyire hasonlít a Lánchíd kőoroszlánjaira. "Csak ha közel megy hozzájuk az ember, akkor tűnik fel, hogy valami nem stimmel" – tette hozzá.

A főpolgármester ismét megerősítette, amit a városvezetés hónapok óta hangoztat: a Lánchíd teljeskörű felújítása várhatóan 2023 második felére fog elkészülni. "Budapest egyesülésének 150. évfordulójára Magyarország egyik legszebb jelképe teljes pompájában újul meg".

Elkészült a Lánchíd legújabb oroszlánja - LEGO-ból. 🙂 Meglepő élmény volt, hogy a 850 000 darabból készült 2.8 tonnás...

Posted by Karácsony Gergely on Thursday, October 27, 2022

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk