Közel hétmillió forintot kapott Szalay-Bobrovniczky Kristóf alapítványa a Magyar Falu Programból

  • narancs.hu
  • 2023. január 24.

Belpol

A Népszava szerint összesen 425 milliót kaptak a civileknek szánt támogatásokból kormánypárthoz köthető alapítványok. 

Majdnem 7 millió forint támogatást nyert a Magyar Falu Programon Szalay-Bobrovniczky Krisóf honvédelmi miniszter által alapított Némethy Bertalan Alapítvány. Szalay-Bobrovniczky kuratóriumi elnök is – írja a Népszava

A miniszter alapítványa lótartással és versenyeztetéssel foglalkozik, a Bélapusztán működő tabajdi lovardához tartozik. Szalay-Bobrovniczky Kristóf nem válaszolt a Népszava megkeresésére. 

A lap összesítése szerint 113 olyan civil szervezet kapott támogatást a programon, ami kötődik a kormánypártokhoz. Ezek a szervezetek összesen 425 milliót kaptak a civileknek szánt támogatásokból a Népszava szerint. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk