Közös polgármesterjelöltet állít Szigetszentmiklóson a DK, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd

  • narancs.hu
  • 2024. március 7.

Belpol

Kocsis Éva a Momentum támogatására is számít, akár egy előválasztás révén.

Közös polgármesterjelöltet állít Szigetszentmiklóson a DK, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd Kocsis Éva, a Demokratikus Koalíció (DK) választókerületi elnökének személyében – jelentették be csütörtöki, a településen tartott sajtótájékoztatójukon a négy párt politikusai.

Az eseményen Kocsis Éva arról beszélt, hogy Szigetszentmiklóson 2019-ben ellenzéki győzelem született, azonban jelenleg „nem azok vezetik a várost, akik erre akkor felhatalmazást kaptak”. Magyarázatként úgy fogalmazott:

„2022-ben Nagy János polgármester formálisan is összeborult a Fidesszel, az ellenzékieket kiszorította az önkormányzati kulcspozíciókból”.

Kocsis Éva beszédében problémának nevezte, hogy vannak olyan városrészek, ahol „méltatlan körülmények között élnek emberek”. A közlekedésfejlesztésről a politikus azt mondta, szeretné, ha a települést visszakapcsolnák az agglomerációs vérkeringésbe. Végül hangsúlyozta, várják az összefogásba a Momentumot és abban reménykedik, hogy ez az összefogás, akár egy előválasztás révén, de meg fog valósulni.

A Nagy János és korábbi szövetségesei közötti konfliktusról többször írtunk, például ebben a cikkünkben:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk