Közös polgármesterjelöltet indít az ellenzék Pesterzsébeten

  • narancs.hu
  • 2024. március 12.

Belpol

Amit most egy egykori MSZP-s vezet a Fidesz támogatásával. A DK-s Fekete Katalin mögé beállt az MSZP, a Párbeszéd – Zöldek, a Momentum és az LMP is.

Fekete Katalin, a Demokratikus Koalíció képviselője lesz az ellenzék közös jelöltje Pesterzsébeten

– jelentették be közleményükben a pártok. A politikus a DK, az MSZP, a Párbeszéd – Zöldek, a Momentum és az LMP közös polgármesterjelöltjeként indul a június 9-i önkormányzati választáson. Az ellenzéki pártok emellett közös önkormányzati képviselőjelölteket is indítanak Budapest XX. kerületében.

"Pesterzsébet ezzel példát mutat, mert a Fideszt csak egy egységes, erős csapattal, egymás támogatásával lehet legyőzni" – áll a közleményben.

A XX. kerületet 25 éve Szabados Ákos vezeti. Szabadost az MSZP egyik erős embereként tartották számon, de 2019-ben kilépett a pártból, és független jelöltként – a Fidesz támogatásával – választották újra. Szabadost tavaly a 444.hu kérdezte arról, hogy újraindul-e, de akkor nem válaszolt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk