Krumplit, hagymát osztott a csepeli önkormányzat

  • narancs.hu
  • 2022. november 6.

Belpol

A DK szerint soha nem volt még ilyen hosszú a sor.

Krumplit és hagymát osztott szombaton a csepeli önkormányzat. 

A több helyszínen zajló program az Ady-lakótelepen kezdődött, de vittek adományt a fővárosi fenntartású Duna utcai nyugdíjasház lakóinak is.

Az akcióról Borbély Lénárd polgármester a Facebookon számolt be, fényképekkel. 

Az eseménnyel kapcsolatban a Demokratikus Koalíció közleményt adott ki. 

Az ellenzéki párt drámai képsorokról ír. Értelmezésében ez az akció az elmúlt tizenkét év eredményét reprezentálja.

A a DK szerint Csepelen még soha nem álltak ennyien sorba krumpliosztáson, és „gyomorforgató, hogy Borbély Lénárd fideszes polgármester mosolyogva pózol a Facebookon megjelent fotókon, mintha nem az elmúlt 12 év és az Orbán-rendszer szívszorító következményeit mutatta volna meg a csepeli krumpliosztás. Tisztességesen dolgozó emberek és életüket végigdolgozott nyugdíjasok fagyoskodtak az utcán azért, hogy krumplit kapjanak. Erre egyetlen politikus és egyetlen polgármester sem lehet büszke, ez a krumpliosztás az Orbán-rendszer okozta megélhetési válság és nyomor drámai mementójaként fog bevonulni a csepeliek emlékezetébe” – írta a közleményben Paál Géza, a DK csepeli elnöke. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk