Lányát látogathatta meg Orbán a katonai repülővel

  • narancs.hu
  • 2023. március 8.

Belpol

Így tudja Stefano Bottoni történész és Hadházy Ákos országgyűlési képviselő.

Orbán Viktort március elsején egyiptomi látogatásáról hazajövet azért nem egyenesen Magyarországra hozta a katonai repülőgép, hanem Pisába, hogy a miniszterelnök meglátogathassa Olaszországban tanuló lányát – írja a HVG.

A kormányfőről és feleségéről lesifotók készültek Firenzében és Velencében is. Az olaszországi kitérőről a miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan annyit közölt, Orbán Viktor magánprogramon volt ott, és erről nem árul el részleteket. 

A lap idézi Stefano Bottoni történészt, aki a Twitteren azt írta, a magyar miniszterelnök egyik lánya Firenzében tanul, Erasmus programmal, már a második félévét tölti ott. 

 

Az Airbus A604-es gép kitérőjéről Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő is megemlékezett a Facebookon. Ő is úgy tudja, a miniszterelnök a lányát látogatta meg. Úgy számolt, ez a kerülő legalább 3-4 millió forintba került a magyar adófizetőknek. A pontos összeget azért nem tudja megmondani, mert a Honvédelmi Minisztériumtól nem kap információt a gép üzemeltetési költségeiről.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk