Lázár is elutasítja a nyilvános vitát Márki-Zay Péterrel

  • narancs.hu
  • 2022. január 31.

Belpol

Szerinte nem vitára, hanem munkára van szükség. 

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Orbán Viktor után Lázár Jánost is nyilvános vitára hívta Márki-Zay Péter, aki az áprilisi választáson nemcsak az ellenzék listavezetőjeként és miniszterelnök-jelöltjeként, hanem a Csongrád 4-es választókerület egyéni képviselőjelöltjeként is indul. Utóbbi versenyben Lázár János lesz az ellenfele.

Lázár János azonban sajátos indokkal utasította el a felkérést. "Velem sem fog vitatkozni a baloldal jelöltje. Vitaképtelen az, aki nem mond igazat, aki sértegeti a más véleményen lévőket, aki becsapja saját szavazóit is. Aki a gondjaira bízott település helyett csak önmagát építi. Aki jobboldalinak mondja magát, mégis a gyurcsányi baloldal visszatéréséért küzd" - fakadt ki a politikus Facebook-oldalán. Lázár véleménye szerint Hódmezővásárhelynek és a választókerületnek nem vitára, hanem munkára lenne szüksége.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk