Orbán után Lázárt is vitára hívta Márki-Zay Péter

  • narancs.hu
  • 2022. január 29.

Belpol

Reméli, bátrabb lesz, mint a főnöke.

Orbán Viktor után Lázár Jánost is nyilvános vitára hívta Márki-Zay Péter, aki az áprilisi választáson nemcsak az ellenzék listavezetőjeként és miniszterelnök-jelöltjeként, hanem a Csongrád 4-es választókerület egyéni képviselőjelöltjeként is indul. Utóbbi versenyben Lázár János lesz az ellenfele.

"A demokrácia alapja a vita. Aki közfeladatra jelentkezik, attól alapvető tisztelet a választók felé. Arra kérem Lázár Jánost, hogy adja meg ezt a tiszteletet a választópolgároknak. Bízom benne, hogy bátrabb lesz, mint a főnöke, és nem fog hazugságok mögé bújva megfutamodni" – írja Facebook-oldalán Márki-Zay.

Orbán Viktor nevében egyelőre Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója reagált Márki-Zay kihívására, mégpedig úgy, hogy "beosztottal nem vitatkozunk".

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Nem az a kérdés, hogy magyar-e a Nobel-díj

Szabad büszkének lenni és magyarnak nevezni a két Nobel-díjat, de közben ne felejtsük el, hogy az elmúlt tizenhárom év önkényes kormányzása nem teremtett kiszámíthatóbb körülményeket az egyetemeken. Márpedig a hosszútávú, eredményes kutatómunka feltétele a kiszámíthatóság lenne.