Leköpték és akasztással fenyegették a momentumos aktivistát és kisgyerekét

  • narancs.hu
  • 2024. március 12.

Belpol

A XII. kerületben történt esetről videófelvétel készült, a párt feljelentést tett.

Leköpték és akasztással fenyegették a Momentum egyik aktivistáját és másfél éves gyerekét hétfőn Budapest XII. kerületében – erről Farkas Csaba, a Momentum hegyvidéki polgármester-jelöltje számolt be Facebook-oldalán.

A videóban látszik, hogy amikor az aktivista kérdőre vonja a köpés miatt az agresszív állampolgárt, akkor az akasztással fenyegetőzik, majd kiveri a telefont az aktivista kezéből.

„A videófelvétel és az aktivisták elmondása alapján feljelentést tettünk garázdaság vétsége miatt. A mi politikánk egymás meghallgatására és tiszteletére épül. Azért dolgozunk, hogy a hasonló jelenségeknek esélye se legyen felütni a fejüket” – írja a videóhoz Farkas Csaba.

(Címlapképünk illusztráció)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk