Lezárult Magyar Péterék szavazása, kezd összeállni az EP-lista

  • narancs.hu
  • 2024. április 19.

Belpol

Több mint 95 ezer szavazat érkezett. 

„Alig két nap alatt több, mint 95 ezren szavaztatok a TISZA Párt EP képviselőjelöltjeire” – jelentette be Magyar Péter a Facebook-oldalán, egyúttal ismertette az eredményt is. A legtöbben, közel 40 ezren Kulja András szakorvosjelöltre szavaztak.

Ez azt jelenti, hogy a listát Magyar Péter fogja vezetni (de ő nem utazik Brüsszelbe, itthon akar politizálni), akit Dávid Dóra, a szavazás második helyezettje követi, ugyanis azt előre megígérte Magyar, hogy a legtöbb voksot begyűjtű nő kerül a lista ezen helyére. A harmadik Tarr Zoltán református lelkész lesz (akit elbocsátottak a munkahelyéről, miután felszólalt Magyar tüntetésén), így minden bizonnyal a negyedik helyre kerül Kulja András. 

Magyar posztjában hozzátette, hamarosan a szavazatok alapján összeállítjuk és nyilvánosságra hozza a teljes EP-listát. „Holnap délelőtt pedig megkezdjük az aláírásgyűjtést. Köszönöm mind az 538 pályázónak a jelentkezést! Köszönjük, hogy szavaztatok, kérlek, támogassátok aláírásotokkal a TISZA Párt listáját!” – tette hozzá. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk