Lóháton hagyta el a börtönt Budaházy György

  • narancs.hu
  • 2023. április 28.

Belpol

Gyí, te, gyí, te.

Novák Katalin tegnap délután öt órai közleményében bejelentette, hogy kegyelmet ad a Hunnia-per elítéltjeinek, pár órával később Budaházy György szabadon távozhatott a váci börtönből.

A Blikk fotóin látszik, hogy Budaházy lóháton hagyta el a büntetésvégrehajtási intézetet. „Szabadság”, kiáltotta a hozzá érkezőknek.

A börtön előtt 20-30 ember várta, a családtagok közül a felesége, illetve a testvére, Budaházy Edda köszöntötte. Az egybegyűltek között feltűnt az ismert ügyvéd, Gaudi-Nagy Tamás is, aki sok segítséget nyújtott a Hunnia-per vádlottjainak az elmúlt években.

Ketten felnyergelt lovakkal érkeztek, amelyek egyikére, Pepére Budaházy fel is pattant, majd elindult Vác belvárosa felé, ahol egy közeli kocsmában pezsgővel és pálinkával ünnepeltek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk