Ma estére is tüntetést szervez a Kutyapárt a katatörvény ellen

  • narancs.hu
  • 2022. július 15.

Belpol

Koncerteket is terveznek.

"Már szervezzük a ma estit, 18:00kor találkozunk az Erzsébet hídon ismét, ma már koncertekkel kiegészülve!" - posztolta ki Facebook-oldalára a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

Később az eseményt is megosztották. 

Ezzel már negyedik napja fognak folytatódni a kormány által a megszokottnál is gyorsabban átütött kata szigorítások elleni tüntetések. A törvényjavaslat parlamenti elfogadásának napján ugyanis a tüntetők spontán módon kilenc órán át blokkolták a Margit hidat, néhány óráig pedig az Erzsébet híd forgalmát is lassították; szerdán pedig a Momentum Kossuth térre szervezett demonstrációja után éjfél utánig kergetőztek a városban vonuló tüntetők a rendőrökkel. Csütörtökön pedig a Kutyapárt tartott piknikhangulatú hídfoglalást az Erzsébet hídon.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk