Magyar Péter azt ígéri, feléleszti a visegrádi négyek együttműködését

  • narancs.hu
  • 2024. október 19.

Belpol

Magyarország nem egyenlő a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerével - írta.

„A TISZA Pártnál azért is dolgozunk, hogy újraélesszük a Visegrádi Négyek nagy múltra visszatekintő szövetségét, kiegészítve a többi közép-európai országgal” – közölte Magyar Péter, aki ma az Új Szlovénia Kereszténydemokrata Párt kongresszusán vett részt, és Magyarország, Szlovénia és Európa helyzetéről, valamint az előttük álló legfontosabb kihívásokról beszélt a magyar ellenzék vezetőjeként. (A V4 országok közé rajtunk kívül Szlovákia, Csehország és Lengyelország tartozik, Magyar valószínűleg „kiegészítésként” gondolt Szlovéniára.)

„Örülök, hogy egyre több helyen látják Európában, hogy Magyarország nem egyenlő a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerével és Orbán Viktorral” – tette hozzá. Abban egyetértettek Sven Simon német képviselővel és Matej Tonin kereszténydemokrata EP-képviselővel, hogy Szlovéniában, Magyarországon és Németországban is mielőbbi változásra van szükség. „Mindhárman kiálltunk az erős, szuverén, egymást tisztelő tagállamokra épülő erős Európa, az uniós határok védelme és az európai versenyképesség erősítése mellett.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk