Magyar Péter kikelt az ő és a Tisza Párt nevével visszaélőkkel szemben

  • narancs.hu
  • 2024. június 5.

Belpol

Sokan próbálnak meg hasznot húzni az erősödő mozgalomból. 

„Most már elég volt a csalásokból és a hamisításokból! Egyre többen élnek vissza a TISZA Párt nevével vagy az én nevemmel, és próbálnak a mi közösségünk hátán felkapaszkodni. Ezek az emberek tudatosan megvezetik a támogatóinkat, és aljas módon terjesztik vagy sejtetik, hogy ők a mi támogatásunkat élvezik. Nem tűrhetjük tovább ezt a hazugságot!” – írta közleményében Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke. 

A választásokhoz közeledve valóban megnőtt azoknak a száma, akik valahogyan szeretnék magukat „összemagyarpéterezni”. Ahogyan arról lapunk beszámolt, a Momentum kilépett XV. kerületi elnöke, Palocsai Béla a Tisza Párt nevével kampányolt. Jakab Péter váci polgármesterjelöltje, Dodek Norbert megtévesztő szórólapokat osztott ki, melyekkel kapcsolatban a párt már jelezte, hogy jogi útra tereli az ügyet. Pár napja pedig Hadházy Ákos számolt be róla, hogy MSZP-s politikusok is hasonlóval próbálknak. 

Magyar Péter közleményében leszögezi, az áltatuk támogatott szervezetek az alábbiak:

  • Patrióta Békéscsaba Egyesület
  • Illés Gergő - Jászapáti
  • Gyenes Szilárd - Balassagyarmat

A visszaélők közül kiemelik az alábbiakat: 

  • Szolidaritás Mozgalom, Budapest, Biatorbágy
  • Vig Attila, Nagykanizsa
  • Élhető Erzsébetváros, VII. kerület
  • Kovács Pál, Hódmezővásárhely

„De még hosszan sorolhatnám. Ezek a szervezetek nemcsak minket, de az egész közösségünket becsapják, kihasználják. Fontos tudnotok, hogy ezek a jelöltek nincsenek velünk kapcsolatban, és nem élvezik a bizalmunkat” – írta Magyar Péter. 

Az Élhető Erzsébetváros Egyesület plakátjaira Tisza Párt-logós matricákat ragasztottak, azonban a polgármesterjelöltjük azt mondta a 24.hu-nak, hogy smmi közük az akcióhoz, ők az elszenvedők. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk