A Médiahatósághoz fordul a Momentum a háborús plakátok miatt

  • narancs.hu
  • 2024. június 5.

Belpol

A párt elnöke szerint zsigeri félelmet zúdít a gyerekekre a kormány. 

„Zsigeri félelmet zúdít a gyermekekre a háborús plakátkampány – a Médiahatósághoz fordultunk” – írja bejegyzésében Donáth Anna. 

A Momentum elnöke posztjában azt írja, szakemberek, pszichológusok állítják: a kampányban megjelenő, háborúval ijesztgető reklámok súlyosan ártalmasak a gyermekekre. „Zsigeri félelmet zúdítanak rájuk az esetleges bombázások, a szüleik, családjuk esetleges halála miatt.

A »családbarát kormányzás« 14 év alatt rengeteget ártott a magyar gyermekeknek, most pedig szorongáskeltő propagandával tetézik a bajt. A kegyelmi ügy megmutatta, hogy nem pusztán nem érdekli a kormányzatot a gyermekek bántalmazása, hanem aktívan segítik is a bántalmazókat.

Most pedig mindennek a tetejében tudatosan és gátlástalanul bombázzák a gyerekeinket is a félelemkampánnyal. A háborús rettegtetéssel. Ha ebben a helyzetben sem mutat ellenállást a magyar társadalom, akkor a következő években minden területen rosszabbodni fog a helyzet. Nem hagyhatjuk magunkat megfélemlíteni és rettegésben tartani! Ezért a Médiahatósághoz fordulok az ügyben, hogy saját szabályait betartva lépjen fel a kormány rettegést keltő kampányával szemben” – fogalmazott Donáth Anna. 

A háborús plakátok miatt Magyar Péter is a hatóságokhoz fordult, méghozzá rémhírterjesztés és rágalmazás miatt. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk