Magyar Péter lett a Tisza Párt elnöke

  • narancs.hu
  • 2024. július 22.

Belpol

Alelnöke pedig Tarr Zoltán és Radnai Márk. Az eddigi elnök tiszteletbeli pozíciót kapott. 

Magyar Péter a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy tisztújító közgyűlést tartott a Tisza Párt, amely őt választotta elnökké. A párt eddigi elnöke, Szabó Attila a jövőben tiszteletbeli, alapító elnök lesz. 

Magyar mellett két alelnök lesz a pártban: egyrészt a református lelkész Tarr Zoltán, a Tisza európai parlamenti delegációjának vezetője; másrészt Radnai Márk rendező, akire Magyar a párt operatív vezetőjeként hivatkozik.

Radnai korábban azzal került be a hírekbe, hogy az Átriumban rendezett Closer című darabjáról írt kritika miatt megfenyegette Koltai Tamás kritikust, majd a Librarius és a Narancs korábbi munkatársát is megfenyegette, hogy ha megjelenteti azt az interjút, amelyet amúgy a színház kezdeményezett, akkor eltöri a kezét. 

Magyar Péter a posztban azt is írta, hogy sok ezer felvételi kérelmet kaptak a pártba, a jelentkezések feldolgozása folyamatban van. Emellett a párt új alapszabályának és SZMSZ-ének elfogadása után, várhatóan novemberben tartanak majd rendkívüli tisztújító kongresszust tartunk, amelyen megválasztják a párt új vezető testületének tagjait, "figyelve arra, hogy a hölgyek egyenlő képviselettel rendelkezzenek minden poszton" – ígérte.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk