Magyar Péter nyilvánosságra hozná a kormánytagok egészségügyi kezelési adatait

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 7.

Belpol

Ha már a kormánymédiában megjelentek az ő és rokonai kezelésekre vonatkozó adatai. 

„Közérdekű adatigényléssel fordulok a Honvéd Kórházhoz és a fenntartó Belügyminisztériumhoz, hogy a miniszterelnök, a miniszterek, az államtitkárok, a képviselők és családtagjaik hányszor kaptak akár normál, akár VIP ellátást a Honvéd Kórházban” – írja Magyar Péter a Facebookon. 

Mint ismert, pénteken a kormánypárti Magyar Nemzet lehozta – egy sor érzékeny adatot nyilvánosságra hozva ezzel –, hogy Magyar családtagjai mikor kaptak egészségügyi ellátást a Honvéd Kórházban.

„Rólam pedig azt hazudta, hogy 2021-ben 10 napig kezeltek a VIP szobákban (igaz soha nem feküdtem ott). Az érzékeny egészségügyi adatok kiszivárogtatásának törvénytelenségét firtató újságírói kérdésekre Rogán (Schadl) Antal minisztériuma ezt találta válaszolni: »Magyar Péter közszereplővé vált, viselnie kell a nyilvánosságot akkor is, ha az neki kellemetlen«. 

„No, Tóni, emlékeim szerint ti is közszereplők vagytok. Van egy ötletem: kerüljenek a ti kezeléseitek adatai is mielőbb nyilvánosságra! Lássuk azt is, hogy hány kormánytag, képviselő feleségét/gyerekét szállították be a vak komondorral történt találkozás után a Honvéd Kórház VIP szobáiba, vagy más egészségügyi intézménybe gyógyulni”

– írja Magyar Péter. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk