Magyar Péter tanúskodni hívja Gulyás Gergelyt a Központi Nyomozó Főügyészségre

  • narancs.hu
  • 2024. február 16.

Belpol

Reagált a Kormányinfón elhangzottakra Gulyásnak: soha nem fenyegettelek, ha igen, felhatalmazlak, hozd nyilvánosságra.

"Állításaiddal ellentétben, soha nem fenyegettelek semmilyen ügyben. Ez rágalmazás. Ha ilyet írtam neked, felhatalmazlak, hogy hozd nyilvánosságra" – írta Magyar Péter legfrissebb Facebook posztjában Gulyás Gergelynek címezve felszólítását, aki a nemrég lezajlott Kormányinfón reagált Magyar akciózására.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a pénteki Kormányinfón arra a kérdésre, hogy Magyart felhívta-e a Partizán-interjú után, hogy miért vádolja a kormányt ezzel-azzal, azt válaszolta, hogy hónapokkal korábban beszélt vele utoljára, ráadásul Magyar előre megírta neki, hogy

ha az állami megbízatásai véget érnek, ezt fogja tenni. Gulyás azt mondta, nem próbálta meg lebeszélni, mert nem szereti, ha fenyegetik.

Magyar posztjában úgy folytatta, hogy "Te 2023 nyarán (írásban) jelezted, hogy az állami megbízásaimat a volt feleségem ilyen irányú döntése esetén tarthatom meg. Habár korábban még azt mondtad, hogy egy gyors/zökkenőmentes válás esetén természetesen semmi nem változik. Ez inkább hangzik burkolt fenyegetésnek."

Reagált a Diákhitel Központot ért KEHI vizsgálatra. Majd azzal zárta mondandóját, hogy

megköszönném, ha a magyar közélet megtisztulása érdekében befáradnál velem a Központi Nyomozó Főügyészségre egy az egész országot felkavaró büntetőügyben tanúskodni. Úgyis rég találkoztunk.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk