Máris elindult haza a honvédség gépe Katarból

  • narancs.hu
  • 2024. február 10.

Belpol

Pedig Novák Katalin programja elvileg vasárnapig tart.

Már szombaton reggel felszállt Dohában és elindult Magyarországra a HUAF122 jelű magyar honvédségi repülőgép. Ha odafelé ezzel utazott Katar fővárosába Novák Katalin, és vissza is ezzel jön, ez a fejlemény azért érdekes, mert a köztársasági elnöknek az MTI által közzé tett programja szerint vasárnap még lenne ott dolga – írja a 444.

A magyar államfő pénteken utazott Katarba. Miközben itthon összecsaptak a feje fölött a hullámok, a helyszínen megnézte a Magyarország–Kazahsztán vízilabda-mérkőzést a világbajnokságon, és jelenléte – a Magyar Nemzet beszámolója szerint – „további inspirációt adott a magyar játékosoknak, hogy közönségszórakoztató vízilabda-bemutatót tartsanak”.

Vasárnap Tamím bin Hamad ál-Száni sejkkel tárgyalna Novák Katalin a kiadott program szerint.

Nyilván az is előfordulhat, hogy a köztársasági elnök nem az említett katonai gépen utazik haza.

 

 

A címlapkép forrása Novák Katalin dohai Facebook-posztja

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.