Márki-Zay 1,2 milliót költött képviselőjelöltként

  • narancs.hu
  • 2022. június 1.

Belpol

A miniszterelnöki kampányára sokkal többet költöttek, de azzal kapcsolatban egyelőre nem tudni a számokat.

Márki-Zay Péter közzétette a Magyar Közlöny legfrissebb számában, hogy mennyit költött képviselőjelöltként az országgyűlési kampányra - írja a Telex.

A lap szerint a Párbeszéd jelöltje az országgyűlési képviselők 2022. évi általános választására fordított állami és más pénzeszközök, anyagi támogatások összegéről, forrásáról, felhasználásának módjáról szóló beszámoló szerint

1 millió 182 ezer 878 forintot költött a február 12 és április 3 közötti kampányidőszakban.

A pénzt a Crevocorp Kft.-nak fizette ki reklám- és propagandakiadásokra, kampánycélokra (B1 tábla, szórólap). Márki-Zay továbbá nyilatkozott, hogy a kapott támogatást szabályszerűen használta fel.

Az alig több mint egymillió forint csak a képviselőjelölti kampányra ment el, a Telex emlékeztet rá, hogy Márki-Zay miniszterelnöki kampányára sokkal többet költöttek a támogatói adományokból. Ezzel az összeggel azonban Márki-Zay még nem számolt el

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk