Márki-Zay Péter maradt saját mozgalmának elnöke

  • narancs.hu
  • 2022. június 19.

Belpol

Tisztújító közgyűlést tartott a Mindenki Magyarországa Mozgalom.

Ahogy azt a Magyar Narancs is megírta, szombaton tartották a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) tisztújítását. A volt miniszterelnök-jelöltön kívül Magyar György ügyvéd és Deutsch Tibor, az MMM egyik tagja is elindult az elnöki posztért, de Magyar a szavazás előtt visszalépett.

A közgyűlés végül egyhangúlag választotta újra Márki-Zay Pétert a mozgalom elnökévé.

A mozgalom elnökségébe

  • Kiss Balázs 102 szavazattal,
  • Bana Tibor 93 szavazattal,
  • Ember Péter Pál 87 szavazattal,
  • Szabó Margit Momó 83 szavazattal,
  • Magyar György pedig 74 szavazattal került be.

A hatodik helyre egyaránt 73-73 szavazatot kapott Gurzó Ákos és Tikk László, de Gurzó visszalépett, és megtartotta kommunikációs igazgatói posztját.

A mozgalom felügyelőbizottsági tagjának Bod Péter Ákost, Pákozdi Évát és Mellár Tamást választották meg.

Gratulálunk a Mindenki Magyarországa Mozgalom új elnökségének: Kiss Balázs Bana Tibor Ember Péter Szabó Margit Magyar György Tikk László #MMM #csakfelfelé

Posted by Márki-Zay Péter on Sunday, June 19, 2022

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Bolond hangszer

Nyilvánvalóan Glenn Gould „bűne”, hogy a zongoristák felesküdtek a dünnyögésre meg a dúdolásra. Gould ugyanis elsőként, majd’ hetven évvel ezelőtt sikerlistás lemezt csinált a Goldberg-változatokból.

Szuperwumen és Wándörmen

A színház jövőjéről humoros vagy éppen keserű utópiákat is közlő, Két ország – két színházi kultúra? című tanulmánykötet egyik írásában (Kovács Bálint jegyzi) egy kőszínházi kolléga így szól a szabadúszóhoz: „Ti, függetlenek, kétszáz éve is azt mondtátok, hogy a szakadék szélén vagytok, aztán valahogy még mindig játszogattok itt-ott. (…) úgy látom, nagyon, nagyon tágas hely az a szakadék széle.”

Mint a vízipisztoly

Az elején szeretni is lehet ezt a történetet, például az esszészerű, érzelmes előhangért: így célozta meg az egyszeri vadászember Hitlert – már a ravaszon volt az ujja –, és aztán ezért nem lőtte le.