Márki-Zay: Valakik nagyon félnek egy új, tisztességre és becsületre épülő párt megjelenésétől

  • narancs.hu
  • 2022. május 20.

Belpol

Szerinte új pártja hiteles alternatívát jelenthetne.

Néhány órával azután, hogy egyik szövetségese, Kész Zoltán nyílt levelet tett közzé a Facebookon, melyben számon kérte rajta a kampánypénzekkel való elszámolást,

Márki-Zay Péter reagált is, bár nem nevezte meg Készt.

Az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltje azt írta, „naponta jelennek meg a lejárató cikkek”,

valakik nagyon félnek egy új, tisztességre és becsületre épülő, hiteles alternatívát jelentő párt megjelenésétől".

Márki-Zay bejegyzése szerint csütörtökön "ismeretlen pártemberekre hivatkozva az MMM által vezetett összellenzéki kampány adománygyűjtését és az állítólag fennmaradó adományok jogosultságát kérdőjelezték meg olyanok, akik velünk ellentétben eddig sem civil adományokból és egyáltalán nem átláthatóan gazdálkodtak".

Hozzátette, "az MMM a kampány során mindig a saját nevében és saját felelősségére kért támogatásokat, azokkal átláthatóan el fog számolni, a maradványt – ha lesz – azonban jogi okból nem adhatja át egyetlen pártnak sem, hiába sugallják most ezt újságcikkben egyesek".

(Facebook/Márki-Zay Péter)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk