Megfontolná a marihuána legalizálását Márki-Zay Péter

  • narancs.hu
  • 2024. május 21.

Belpol

És az euro bevezetését is támogatná.

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke arról beszélt a TikTok-csatornáján, hogy meggondolná a marihuána legalizálást.

A hódmezővásárhelyi polgármestere megjegyezte, vannak olyan Amerikában élő ismerősei, akiket korábban néhány füves cigiért börtönbe zártak. Márki-Zay szerint az Egyesült Államokban sokkal szigorúbb szabályozások vonatkoztak a marihuána fogyasztására, annak legalizálása mégsem okozott felfordulást. Emiatt Márki-Zay megfontolná a marihuána fogyasztásának magyarországi legalizálását is.

A politikus mindemellett az euró magyarországi bevezetéséről is beszélt, azt mondta, támogatná. Szerinte nagyon sok magyar családot és vállalkozást segítene, ha Magyarországnak egy viszonylag inflációálló és nemzetközileg kereskedett pénzneme lenne.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk