Lángosozni hívta a falut az újrainduló vak komondoros volt polgármester

  • narancs.hu
  • 2024. május 21.

Belpol

Balogh József ügye után a lánya vezette Fülöpházát, aki nem tervez még egy ciklusra maradni.

Lángosozni hívta a fülöpházaiakat az újraindulni készülő Balogh József polgármesterjelölt, akit az ország leginkább vak komondoros képviselőként ismer.

Blikk cikke szerint Balogh azt követően jelentette be indulási szándékát, hogy kiderült, a települést eddig vezető lánya nem tervez még egy ciklusra maradni.

Balogh még fideszes országgyűlési képviselőként és fülöpházi polgármesterként lett hírhedt 2013-ban, amikor annyira megverte részegen a feleségét, hogy a nőnek eltört az orra és a járomcsontja is. Ezt az esetet Balogh kezdetben  azzal magyarázta, hogy a felesége megbotlott a vak komondorban. Később, miután az Országgyűlés megvonta a mentelmi jogát, a bíróságon már egészen más történetet adott elő, eszerint az akkori felesége (akitől mostanra már elvált) nem értette meg a lelkiállapotát, indoklása szerint ezért verte meg.

A bíróság Baloghot felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, ettől kezdve pedig a lánya vezette Fülöpházát, önkormányzati képviselőként továbbra is része volt a település vezetésének.

Működik Fülöpházán egy 60 felettiek klubja, a tagjai kapacitáltak leginkább. Végül azt mondtam, rendben, ha megválasztanak, még egy utolsó ciklust végigcsinálok, aztán tényleg jöhet egy fiatal"

– jelentette ki Balogh a lapnak.

Balogh József függetlenként indul, a Fidesz-frakcióból annak idején távoznia kellett, bár ezt Balogh azzal magyarázta, hogy Fülöpháza túl kicsi a pártoskodáshoz.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Elbocsátásba kezdett az Opera, sztrájkolót is kirúgtak

A szakszervezetek szerint az elbocsátások célja a megfélemlítés, az Opera vezetése bosszút áll olyan kollégákon, akik részt vettek a béremelést kiharcoló tavaszi sztrájkban. Hétfőn egyeztetésre várják Ókovács Szilveszter főigazgatót, és a felmondások visszavonására szólítják fel.