Megint sokkolót használt a rendőrség, most egy kilakoltatást akadályozó aktivista ellen

  • narancs.hu
  • 2022. július 19.

Belpol

Legutóbb a kata átalakítása elleni tüntetés egyik részvevőjével szemben használták a rendkívül fájdalmas rendőri eszközt.

A Város Mindenkié (AVM) szervezet aktivistái élőlánccal próbáltak megakadályozni kedden egy XV. kerülti kilakoltatást, és a rendőrök sokkolót is használtak az egyik földön ülő, a kilakoltatást akadályozó aktivista ellen – írja a Mérce

Az aktivisták a „Cserdiné, te tetted ezt!” és a „Ne legyetek kegyetlenek!” mondatokat skandálták, azonban kora délutánra az összes aktivistát elrángatták a rendőrök a helyszínről – teszi hozzá a lap, ami közvetítette is az akciót.

Élőlánccal próbált megakadályozni egy kilakoltatást az AVM a 15. kerületben. Élőben a Mércén!

Posted by Mérce on Tuesday, July 19, 2022

Mint ismert, alig egy nappal ezelőtt hasonló eszközt vetett be a rendőrség, akkor a kata átalakítása elleni tüntetésen sokkoltak egy férfit:

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk