Mégsem lesznek plusz háziorvosi ügyeleti pontok a nyáron a Velencei-tónál, a Balatonon és Tokaj környékén

  • narancs.hu
  • 2024. május 20.

Belpol

Pedig ezt ígérték, aztán most mégsem. 

Mégsem lesznek plusz háziorvosi ügyeleti pontok a nyáron a Velencei-tónál, a Balatonon és Tokaj környékén, csak megerősítik az ellátást – ismerte az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) az RTL Híradónak. Korábban az egészségügyi államtitkár ígérte meg, hogy a turistaszezonban plusz ügyeleteket indítanak. Ilyen azonban csak egy helyen lesz: Tahitótfaluban, ahol a kormányszóvivő az országgyűlési képviselő. 

Vitályos Eszter azt nyilatkozta: „Ez egy óriási közös siker, az országban ez az ügyeleti pont lesz a nyári hónapokban újraindítva, és azt gondolom, hogy mindannyian örülhetünk neki, hogy könnyebben megközelíthető lesz orvosi ügyelet mindenki számára”.

A siófoki, a balatonboglári, a balatonfüredi, a keszthelyi, valamint a velencei ügyeleti ellátóhelyük megerősítésre kerül az OMSZ szerint. 

Az ügyeleti rendszer átalakításával részletesen foglalkozott a Magyar Narancs. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk