Melegedőszobákkal készül a télre a KSH

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 16.

Belpol

Hogy átmelegedhessenek a munkatársak, akik a 18 fokos irodákban átfagytak.

A Központi Statisztikai Hivatal körlevélben értesítette a munkatársait, hogy a hideg időszakban melegedőszobákat alakítanak ki, ahol az átfagyott munkatársak felengedhetnek - tudta meg a Klubrádió.

A bejelentés aztután történt, hogy Gulyás Gergely két hete elmondta a magas rezsi miatt a közigazgatásban és az állami cégeknél télen legfeljebb 18 fokra fogják felfűteni az irodákat, hogy így spóroljanak.

A Klubrádió kérdésére a Központi Statisztikai Hivatal kommunikációs osztálya azt írta, hogy eleget téve az energiatakarékossági elvárásoknak, ugyanakkor szem előtt tartva munkatársainak igényeit, [a KSH] jelen pillanatban is dolgozik az energiamegtakarításra vonatkozó intézkedési terven.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk