Mesterlövészek vigyáztak Orbánra a beszéde alatt Tusnádfürdőn

  • narancs.hu
  • 2024. július 28.

Belpol

A magaslatokon lehetett látni a lövészeket, illetve a biztonságiak távcsővel is figyelték az esetleges veszélyforrásokat. 

Orbán Viktor szombaton megtartotta évi szokásos beszédét Tusnádfürdőn, ahol egyebek mellett azt mondta a háborúról: „Az orosz vezetés hiperracionális, érthető és kiszámítható, ellenben a Nyugattal, amely nem érthető, nem vezetett, nem racionális, és nem tudja kezelni a helyzetet, hogy két nap lett az égen, vagyis megjelent vele szemben egy kihívás Kína és Ázsia felemelkedésével”. 

Az rtl.hu beszámolója szerint nem volt látványos rendőri jelenlét a beszéd alatt, viszont jobban körbenézve a helyszínen látszott, hogy ügyelnek a miniszterelnök biztonságára. A magaslatokon több mesterlövészt is lehetett látni, valamint olyanokat, akik távcsővel keresik az esetleges veszélyforrásokat. A földön golyóálló mellénybe öltözött rendőrök voltak, fegyverrel a kezükben.

A lap megjegyzi, az elmúlt hetekben, hónapokban több politikai vezető ellen követtek el merényletet. A szomszédos Szlovákia miniszterelnökét, Robert Ficót és az egykori amerikai elnököt, Donald Trumpot is megtámadták. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk