Miniszteri biztost kap a Nemzeti Vallásturizmus Intézkedési Terv

  • narancs.hu
  • 2023. február 10.

Belpol

Nacsa Lőrinc személyében. 

Semjén Zsolt két évre kinevezte Nacsa Lőrincet, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjét és az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésben az EPP frakció egyik alelnökét a Nemzeti Vallásturizmus Intézkedési Terv megvalósításához szükséges intézkedések koordinációjáért felelős miniszteri biztosának – írja a Telex a Hivatalos Értesítő nyomán. 

A képviselő fogja át és koordinálja a kiemelt vallásturisztikai projekteket, egyeztet az egyházakkal és a kormánnyal is. A közvetlen felettese Semjén lesz, a munkáját egy kétfős titkárság fogja segíteni.

A Telex emlékeztet, hogy Magyarországon 2021 decembere óta létezik a Nemzeti Vallásturizmus Tanács, aminek feladata, hogy az egyházakhoz kapcsolódó lehetőségeket vizsgálja. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk