MKKP: Beindult a rogáni magasságokat döntögető kerületi fideszes közvélemény-kutatás

  • narancs.hu
  • 2024. március 1.

Belpol

Kovács Gergely MKKP-elnök és Fonti Krisztina alpolgármester indul a polgármesteri tisztségért a Hegyvidéken. 

„Na, beindult végre a rogáni magasságokat döngető kerületi fideszes telefonos közvélemény-kutatás, ilyen kérdésekkel, mint hogy: 3 dolgot kérdeznek: Szavazna-e olyan jelöltre, aki

  • 1, feltételezhetően gyerekeknek árult kábítószert, 
  • 2, saját bevallása szerint jobban keresett drogárulással mint képviselőként, 
  • 3, elterelésre ítélték drogbirtoklás miatt. 

Én eddig nem is tudtam, hogy Fonti Krisztina feltételezhetően gyerekeknek árult kábítószert, de mindenképp érdekes. Csak ki ne derüljön, hogy ráadásul 0.8-akat adott!” – írja a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) XII. kerületi szervezete a Facebookon. 

Mint ismert, Hegyvidéken az MKKP elnöke, Kovács Gergely önkormányzati képviselő is indul a polgármesteri címért. Miközben Pokorni Zoltán polgármester bejelentette, hogy nem indul, helyette Fonti Krisztina, a jelenlegi alpolgármester lesz az induló. 

De nemcsak a Kutyapártot, a Momentumot is megérintette a rogáni „közvélemény-kutatás". „A kérdések színvonala még a Nemzeti Konzultációt is alulmúlja, a valódi szándék egyértelmű: besározni a kerületi ellenzéki jelölteket. Engem egy kérdésben úgy állítanak be, mint »alkalmatlanság miatt elbocsátott volt rendőrt«. Ebből természetesen a rendőrön kívül semmi sem igaz” – írja közösségi oldalán Farkas Csaba, a párt 12. kerületi polgármester-jelöltje.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk