Müller Cecília újra porondon

  • narancs.hu
  • 2021. november 4.

Belpol

Az országos tisztifőorvos Pécsett bukkant fel, de csak annyi időre, amíg átvett egy kitüntetést az egyetemtől.

Miközben egyre komolyabb mértéket ölt a negyedik hullám, egyre többen krdezik, hová tűnhetett a korábban naponta közönség elé álló országos tisztifőorvos. Mint az a SzabadPécs mai beszámolójából kiderült, Müller Cecília azért néha még felbukkan, most épp a Pécsi Egyeten doktoravató ünnepségén, ugyanis az eseményen neki is kitüntetést adtak át.

A beszámoló szerint a Pécsi Tudományegyetem az egyetem címerével ellátott emlékplakett kitüntetést adományozta Müller Cecíliának , aki anno a jogelőd Pécsi Orvostudományi Egyetemen hallgatója volt. Az elismerést Miseta Attila rektortól vette át, a hivatalos méltatás szerint a koronavírus-járvány elleni védekezésben végzett munkássága elismeréseként.

A cikk szerzője hozzáteszi, hogy Müller beszédet is mondott az elismerés átvételekor, ez alapján pedig úgy véli, hogy "a beszéd tartalma és hangvétele alapján az sejthető, hogy Müller Cecília nem fog már visszatérni napi szinten a képernyőre".

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk