Nagy Blanka indul az önkormányzati választáson

  • narancs.hu
  • 2019. augusztus 15.

Belpol

Kiskunfélegyházán száll versenybe.

Július végén írtunk arról, hogy Kiskunfélegyházán a szocialisták a most érettségizett civilként induló Nagy Blanka mögé sorakoznak fel az önkormányzati választásokon, de nem az MSZP az egyetlen, aki támogatná őt. A Momentum Mozgalom elnökségi tagja szerint Nagy Blankának minden támogatást meg kell adjanak és ha ő a megfelelő személy a helyi önkormányzat vezetésére, akkor ki fognak állni mellette.

false

Most már biztos: Nagy Blanka valóban elindul az önkormányzati választáson. Ebbéli szándékát a Facebook-oldalán erősítette meg. Többek közt ezt írja:

"Mától hivatalosan is önkormányzati képviselő jelölt lettem!
Rengeteg tervem és ötletem van arra, hogy hogyan tudnám a lakókkal együtt Kiskunfélegyháza 8. körzetét egy élhetőbb és biztonságosabb környékké varázsolni mind az itt élő emberek és állataik számára.
A programomat hamarosan nyilvánosságra fogom hozni, de annyit elmondhatok, hogy fontosnak tartom az akadálymentes közlekedést, a környezetvédelmet valamint a magántulajdon biztonságát."

Nagy Blanka: Megkérdezném Orbántól, hogy tud tükörbe nézni

A heves szónoklatairól ismert kiskunfélegyházi diák visszaszólt az őt sértegető Bayer Zsoltnak, „a nemzet udvari bolondjának" és az „éretlen óvodás" Bencsik Andrásnak. Szerinte Orbánék nem tőle félnek, hanem attól, hogy fellelkesülnek a fiatalok. Magyar Narancs: „Az Orbán-kormány egy daganatos sejt, ami fel akarja falni a többi vele nem egyez ő sejtet.

Neked ajánljuk