Nagy Feró: Nagyon jó, hogy van Magyar Péter

  • narancs.hu
  • 2024. június 15.

Belpol

A zenész szerint a világ úgy normális, ha van egy erős ellenzék. 

„Nagyon tiszteletreméltó az eredmény, a 30 százalék, az 30 százalék. A Fidesznek ettől nem kell tartania. Nagyon jó, hogy lesz egy kőkemény ellenzékünk, mert eddig nem volt, az eddigin vigyorogtunk csak. A többi pártnak gond ez” – mondta Nagy Feró a Telexnek a Tisza Párt EP-eredményével kapcsolatban. 

Szerinte Magyar Péterék nem jelentenek fenyegetést a Fideszre nézve: „A világ úgy lesz normális, hogy ha van egy kormánypárt és van egy erős ellenzéke. A világ mindenütt így kéne hogy működjön. A Tisza Pártban Magyar Péter csinálja a saját szerencséjét. Nagyon nem szerettem azt, amikor kiszállt a Fideszből, és kiderült, hogy ott milyen szörnyű dolgok vannak. Amikor ott volt, miért nem szólt? Ő egy ember, akinek ez az egy útja van. Nincs más. Vonuljon vissza, és haljon éhen? Nem! Nagyon jó, hogy van, legyen is, ez egy kicsit feladja a leckét. A baloldalnak nem feladta a leckét, hanem megölte őket”. 

A zenész szerint a Fidesznek kell foglalkoznia Magyarral. Egy gyanús van benne: „honnan van ez a sok pénz? Mivel zenész vagyok, tudom, mibe kerül felrakni egy nagyszínpadot, hangosítást, és 10-20 ezer embernek szóljon a hang. Ez iszonyú drága, de látod, én nem támadom meg ezzel, hogy honnan szerezte. Megcsinálta a szerencséjét, akkor pedig tartsuk tiszteletben”. 

Egy esetleges Fidesz-Tisza Párt koalícióról azt mondta, ha létrejön valaha egy koalíció, akkor a koalíciós partner gondolatait is bele kell venni a nagy közös gondolatvilágba. „Én ettől nem félek, nem hiszem, hogy Magyar Péter nagyon távol áll attól, ahol eddig dolgozott”. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk