Navracsics „örömmel értesült” az uniós források tizedének érkezéséről

  • narancs.hu
  • 2023. november 23.

Belpol

Nem úgy tűnik, hogy rajta múlott.

„Örömmel értesültünk arról, hogy a tárgyalások eredményeként az Európai Bizottság végre lehetővé tette, hogy hozzáférjünk az európai uniós forrásokhoz, és megkezdődött azok folyósítása is. Természetesen folytatjuk a tárgyalásainkat, hiszen az a célunk, hogy minden Magyarországot megillető uniós pénzhez minél hamarabb hozzájussunk” – mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter az Indexnek. 

Az EB csütörtökön bejelentette, hogy értékelte és támogatja a magyar helyreállítási terv módosítását, és ha minden jól megy, hamarosan közel egymilliárd euró elérhetővé válik Magyarország számára. A teljes helyreállítási terv összesen 10,4 milliárd euróról szólt.

Navracsics arról nem beszélt, hogy a magar kormány éppen ezekben a napokban izzította be az EU-ellenes propagandát, ami Soros György fia mellett Ursula von der Leyent teszi meg főellenségnek. A plakátok hírére Von der Leyen „a szemöldökét sem húzta fel”.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk