Navracsics azt reméli, nem gondolják róla, hogy támadja Magyarországot

  • narancs.hu
  • 2019. március 4.

Belpol

Az uniós biztos szerint még soha nem volt ennyire labilis alatta a szék.

„Sokszor volt a szék alattam labilis, de ennyire, mint most, még sose volt” - mondta Navracsics Tibor, akivel a 24.hu készített egy rövid videóinterjút. A politikus az ELTE jogi karán tartott előadást, ami után a portál megkérdezte tőle, hogy mint uniós biztos, támadja-e Magyarországot.

„Nagyon bízom benne, hogy nem én rám gondolnak, hogy én támadnám. Az már egy nagyon rossz helyzet lenne, ha konkrétan arra gondolnának, hogy én támadom” - mondta Navracsics. A riporter azt is megkérdezte, hogy a kormányzati plakátok egyik „főszereplője”, Jean-Claud Juncker támadja-e Magyarországot, mire a politikus azt mondta, kérdezze meg azoktól, akik így gondolják.

Végezetül a videó készítője arra is kíváncsi volt, hogy a munkájában nem zavarja-e az uniós biztost, ami jelenleg csinál a kormány, mire ő azt felelte: „igen és és nem is.”

Navracsics Tibor a közelmúltban azért került be a hírekbe, mert úgy nyilatkozott, lehet azért küldte ki Brüsszelbe a kormány, hogy büntesse őt:

Navracsics Tibor szerint lehet, hogy a kormány büntetésből küldte Brüsszelbe

Szerinte kiküldték, majd a kormány elkezdte támadni Brüsszelt. A 24.hu szúrta ki, hogy a Civil Rádióban kérdezték Navracsics Tibort, aki az alábbiakat mondta Fiala János műsorvezetőnek: Navracsics Tibor: Én vagyok az a biztos, akit kiküldött a kormány, majd a következő pillanatban megtámadta azt a helyet, ahova kiküldött, és azóta kint és bent is vagyok.

Neked ajánljuk