Nem lehet Jakab Péter a Jobbik frakcióvezetője

  • narancs.hu
  • 2022. július 15.

Belpol

Pedig eredetileg csak a pártvezetésről mondott volna le.

A Jobbik parlamenti képviselőcsoportja pénteki ülésén Jakab Péter helyére a frakció vezetőjének megválasztotta Lukács László Györgyöt - írja a 444.hu.

Jakab Péter még június eleján mondott le a párt vezetéséről, akkor azonban még azt tervezte, hogy maradna a Jobbik frakcióvezetője. A mostani döntés szerint azonban a Jobbik ebben nem támogatta.

A leváltásáról Jakab Péter azt írta a Facebookon: "A Jobbik ma leváltott a parlamenti frakció éléről, teljesítve a Fidesz vágyát. Ti azonban ne aggódjatok. Az igazság kimondásához, a kormányellenes küzdelemhez nincs szükségem titulusokra. Csak Rátok!Hogy a Jobbik merre tart, nem tudom. Egy biztos: én maradok a nép pártján! "

A pénteki ülésen Jakab leváltásán túl általános frakcióvezető-helyettesnek választották Brenner Kolomant, frakcióvezető-helyettesnek Sas Zoltánt. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk