Novák Katalin: Elon Musk új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában és a békemisszióban

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 26.

Belpol

Musk korábban érdekesnek nevezte, ahogy Magyarország küzd a demográfiai problémákkal.

Mint arról lapunk is beszámolt, hétfőn megosztott egy fényképet Novák Katalin a Facebook oldalán Elon Muskkal való találkozásáról a texasi Austinban. Akkor még nem lehetett tudni, miért is látogatott a magyar köztársasági elnök a Tesla gyárába.

Kedden viszont már egy bővebb bejegyzést is közzétett.

Elon Musk - egy újabb szövetséges a családok szabadságharcában és a békemisszióban"

– közölte Novák. A bejegyzéshez több fényképet is csatolt, amelyek a Tesla austini gyárában készültek. A fotókon Musk és az egyik kisfia is látható, akit egyébként nemrég Recep Tayyip Erdogan török elnöknek is bemutatott.

 
Fotó: Facebook/Novák Katalin

"Magyarországon kívül is egyre többen látják, hogy a nyugaton beköszöntött demográfiai jégkorszak az általunk megismert világ végével fenyeget. Hazánk elsőként helyezte a családpártiságot a demográfiai küzdelem középpontjába.

Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre. A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége.

Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját."

 
Fotó: Facebook/Novák Katalin

Az államfő hozzátette, Muskkal hosszan beszélt az ukrajnai háborúról, és egyetértett vele abban, hogy "mielőbbi tűzszünetre és tartós békére van szükség". Mint írta, annak külön örül, hogy Musk a kárpátaljai magyarság problémáit is megértette.

Musk korábban reagált arra az interjúra, amit Tucker Carlson készített Orbán Viktorral, és érdekesnek nevezte, ahogyan Magyarország küzd a demográfiai problémákkal. Ennek a bejegyzésnek az apropóján Novák nemrég a Twitteren, vagyis az X-en hívta meg a Budapesten rendezett demográfiai csúcsra, de a milliárdos nem jött el az eseményre.

Elon Musknak egyébként 3 nőtől összesen 11 gyereke van. Legkisebb gyerekeinek érdekes neveket választott párjával, erről szóltak a bulvárhírek. Úgy tudni, a hároméves kisfiúnak X Æ A-12 a neve, az egyéves kislányt pedig Exa Dark Siderælnek hívják, a beceneve pedig Y.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kárpáti Judit: A tiszta olaj könyve

"Ahogyan sok más helyen, újfent találkozom a jelenséggel: azt a szót, hogy zsidó, nehezen mondják ki. Nincsen e mögött ártó szándék, ami mögötte van, az pontosan a semmi. A gondolatok hiánya, az erről való gondolkodás hiánya." Kárpáti Judit megrázó írása nem ismert családtagokról, Tiszavasvári egykori izraelita közösségéről.