Orbán Balázs Azahriahnak: művész úr mindig is jobb volt szövegírásban, mint szövegértésben

  • narancs.hu
  • 2023. június 23.

Belpol

A fiatal előadó idézett egy számban a politikai igazgatótól, méghozzá azt, hogy aki uralja a médiát, az uralja az országot.

A miniszterelnök politikai igazgatója a – Librit bezsebelő – Mathias Corvinus Collegium A publikálás jövőjéről című nemzetközi konferenciájának megnyitóján beszélt arról januárban, hogy

„aki uralja egy adott ország médiáját, az eldönti, hogy ki uralja az adott ország gondolkodását, és ezen keresztül, hogy ki uralja az adott országot”.

Magyarország egyik legsikersebb fiatal feltörekvő előadójának, Azahriah legújabb albumának Four Moods 2 című számában az idézet elhangzik Orbán Balázstól. 

A Blikk megkereste Orbán Balázst, hogy mit szól az idézéshez, amire a miniszterelnök pokitikai igazgatója azt felelte:

„Nyilvánvaló, hogy a művész úr mindig is jobb volt szövegírásban, mint szövegértésben, de ettől függetlenül sok sikert kívánok neki a továbbiakban is!”. 

Hogy egészen pontosan mit érthetett félre Azahriah Orbán Balázs szerint, az nem derül ki a nyilatkozatból. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk