Orbán ismét a honvédségi gépet választotta az autó helyett

  • narancs.hu
  • 2022. december 3.

Belpol

Egy becslés szerint négymillióba kerül egy ilyen út.

Orbán Viktor és Szijjártó Péter egy százötven személyes Airbus 319-es repülővel tette meg az utat Mariborba, ami a magyar határtól 80 km-re, Budapesttől 350 km-re helyezkedik el – írja Hadházy Ákos független képviselő a Facebookon. Szerinte ez személyautóval három és fél óra alatt, „villogóval” még hamarabb elérhető, nem lenne szükséges a környezetre nagyobb terhelést jelentő, no meg persze költségesebb repülőgép.

„Orbán szégyellhette legalább, ezért csak azt posztolta ki, ahogy a repülőhöz vezető autóba száll be. Szijjártó a repülő ajtajában fotóztatta magát, bár úgy, hogy ne látszódjon a gép mérete” – tette hozzá Hadházy, aki három magyarázatot lát: a miniszterelnök nem érzékeli a válságot, ezért bólint rá a négymillió forintos útra, de az is lehet, nem kapott benzint. A harmadik lehetőség Hadházy szerint, hogy „azért kellett sietnie, hogy tárgyalhasson a tiltakozó diákokkal és tanárokkal”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk