Orbán Katarban nézi meg a foci vb elődöntőit és döntőjét

  • narancs.hu
  • 2022. december 8.

Belpol

A jövő héten elutazik a miniszterelnök. 

Orbán Viktor jövő héten Dohába utazik, hogy megnézze a most zajló FIFA Labdarúgó-világbajnokság elődöntőit és döntőjét – írja a Magyar Hang Abdulla bin Nasser Al-Dosari, Katar állam budapesti nagykövetének bejelentése alapján. 

A nagykövet az országa nemzeti ünnepének alkalmából tartott eseményen beszélt erről a Marriott Hotelben, az esemény díszvendége Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter volt, aki rövid beszédet is tartott.

A katari foci vb hivatalos menetrendje szerint december 13-án kedden kezdődnek az elődöntők, a bronzmérkőzés december 17-én, szombaton lesz, míg a döntő december 18-án, vasárnap.

Havasi Bertalan, Orbán sajtófőnöke korábban a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy „a miniszterelnök – amikor az ideje engedi – hivatalos vendégként, a FIFA meghívottjaként részt fog venni a vb-n”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk